Aktiviteter og medlemsarrangementer i Kulinarisk Sydfyn anno 2017

  

Restaurant på Odense Dyrskue i Smagen af Fyns navn!

Fredag 9/6 til søndag 11/6, Dyrskuepladsen, Odense

I disse dage er vi at finde på Dyrskuet. Her står vi for pladsens restaurant sammen med andre restauratører, og serverer mad fra overvejende fynske producenter – kom og kig forbi til en delikat bid mad!

 

Kulinarisk Sydfyn Fødevaremarkedet!

Lørdag 24/6 og søndag 25/6 kl. 10.00-17.00, sker det endelig igen! Nordens største fødevaremarked i hjertet af Svendborg afholdes endnu en gang. Som sædvanligt har vi samlet et repertoire af gastronomiske vidundere i form af vores fremragende udstillere, alle sammen klar til at fremvise jer deres fantastiske produkter.

Vores udstillerliste kan findes på hjemmesiden, og vil blive opdateret løbende!

Tirsdag 20/6 til fredag 23/6 Men, ikke nok med det. Så har vi udvidet perioden yderligere. Vi kalder det Liv i Min By, og vi har indgået et samarbejde med puljen af samme navn fra Svendborg Kommune. De tre dage kommer til at stå på Kulinarisk Folkehøjskole, byvandring, børnerestaurant, Nordisk Ostefestival, hyldest til lokale råvarer og sikkert meget andet, program følger!

Vi håber at se borgere, godtfolk, børn og gæster til nogle dejlige dage på Torvet og ned imod havnen!

Entre 50 kr. for begge dage, medlemmer og børn under 12 år gratis adgang.

 

Meals in the fields!

Spis i vinmarken på Skaarupøre Vingaard, kan man det?

Lørdag 26/8 kl. 17.30-21.00, Skaarupøre Vingaard, Skaarupørevej 28, 5881 Skårup

Ja, vi forsøger!

Vi får en lille dejlig velkomst af mousserende æblevin, hvorefter vi guides rundt på matriklen, og hører om Carsten og Bentes tanker – store som små!

Vi bænkes imellem vinrankerne på det smukkeste Sydfyn, og hygger os med vin og mad fra grillen, fremtryllet af lokale kokke og råvarer – Ja, det lyder som Toscana, men det er lige her i den Fynske baghave!

Gå ikke glip af denne uforglemmelige aften, i det fri, med mad og vin i marken.

Pris 475 kr. for medlemmer, ikke medlemmer 575 kr.

Husk at tage cyklen!