Visit Svendborg turistinformation

Om Taste Funen

Taste Funen er udviklet og administreres af Kulinarisk Sydfyn. Kulinarisk Sydfyn er oprindeligt et fødevaremarked, faktisk Nordens største, som hvert år afholdes den sidste weekend i juni, i Svendborg Midtby. Ud over fødevaremarked er vi en organisation som samler, udvikler, afvikler og markedsføre destinationens kulinariske producenter og oplevelser. Heraf har vi åbnet Danmarks første kulinarisk turistkontor og udviklet app’en Taste Funen.

App’en Taste Funen er et skattekort af smagsopleveler. Med denne er det vores ønske at formidle, styrke og brande alle de fantastiske, autentiske, smagfulde og enestående oplevelser du kan få hos føde- og drikkevare producenter på Syd og Midtfyn, Langeland, Ærø og Øerne om Sydfyn. For dem er der nemlig rigtig mange af, her i Danmarks baghave.

Brug app’en som en vejviser samt vores kalender med mere end 100 unikke events og kulinariske oplevelser.

Velkommen til vores skønne destination og rigtig god fornøjelse.

 

Bliv medlem af Kulinarisk Sydfyn i dag og få dine medlemsfordele!

 

Kontakt og support

Kulinarisk Sydfyn

www.kulinarisksydfyn.dk

Ryttervej 65
5700 Svendborg

Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@kulinarisksydfyn.dk. Vi bestræber os på at besvare mandag til fredag i tidsrummet kl. 10-15.

Disclaimer, cookies og privatlivspolitik

Vi behandler udelukkende personoplysninger til klare og saglige formål og ud fra organisationens legitime interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige for at opfylde de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige – eller når du beder os om det.

Kulinarisk sydfyn  er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan se mere om dette her: Disclaimer, cookies og privatlivspolitik


Credits

App- og websiteudvikling:
Løvendahl kommunikation, web: blkom.dk  , email: info@blkom.dk , telefon: +452687306

Fotos:
Christina Damgaard-Sylvest

iconfonts:
Smashicons fra www.flaticon.com