Kulinarisk Folkehøjskole 2019

KulinariskFolkehoejskole KulinariskSydfyn

Glæd dig til Kulinarisk Folkehøjskole 2019

Mad, meninger og håndværk!

KulinariskFolkehoejskole KulinariskSydfyn 1

Events der tester dine smagsløg og udvider dine køkkenfærdigheder

KulinariskFolkehoejskole KulinariskSydfyn 2

Events der giver ny viden og inspiration

For børn og voksne

KULINARISK FOLKEHØJSKOLE 2019

MAD, MENINGER & HÅNDVÆRK

LØRDAG

Kl. 11.00 – Kan man spise skorpioner og andet giftigt? v/ Naturama-Fjord & Bælt

Kl. 12.00 – Kender du de fire smagsforskelle på en spansk lufttørret skinke? v/ Frank Christensen, La Cantina Maria

Kl. 13.00 – Æbler er ikke bare æbler, most er ikke bare most! v/ Ved Mette Meldgaard, StrynØfrugthave

Kl. 14.00 – Jorden og druerne fra Cinzano i Piemonte (engelsksproget smagning) v/ Matteo Rosotto/Skjerning Vinimport fra Vinhuset Rosotto

Kl. 15.00 – Historien om den kvalmereducerende is og specialernæring! v/ Martin Jørgensen, Skarø is

Kl. 16.00 – Professionel tesmagning for begyndere v/ Dansk Tesammenslutning

SØNDAG

Kl. 11.00 – Øl, kunst og digte med indlagte smagsindtryk! v/ Kunstbryggeriet Far og Søn

Kl. 12.00 – Havets hugorm! Kender du den? Vi dissekerer fjæsingen og smager på den! v/ Naturama-Fjord og Bælt

Kl. 13.00 – Krydderurternes verden i køkkenet og som folkemedicin v/ Mona fra Krydderurtehaven.

Kl. 14.00 – Fynsk tang som fødevare? v/ Tangstikkeren Jens Helt Jessen

Kl. 15.00 – Fortællinger om måltidets kulturhistorie i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne v/ Bettina Buhl, Det grønne Museum og Claus Holm

Ret til ændringer/aflysninger forbeholdes.