Hos kulinarisksydfyn.dk behandles de informationer, vi modtager fra vores kunder, fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Når Du besøger kulinarisksydfyn.dk, logger vi din ip-adresse hos os. Oplysningerne transmitteres krypteret, og alle betalingsoplysninger til PBS transmitteres  i krypteret form. Hvis Du siger ja til at gemme login og password, gemmes disse i en cookie på Din Computer.

Desuden har Du altid mulighed for at se de oplysninger kulinarisksydfyn.dk har registreret om Dig. De registrerede oplysninger i forbindelse med bestillinger gemmes i min. 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i min. 5 år.

Persondataforordningen.

Vi opbevarer oplysninger om dit navn, mail, mobilnr og adresse.

Vi bruger kun oplysningerne i forbindelse med foreningens formål og drift af vores webshop.

Oplysningerne opbevares på en medlemsliste som kun bestyrelsen har adgang til og i en ordre/kunde-database, som kun webshop administratorer har adgang til.

Hvert år når du indbetaler abonnement på årets kontingent og når du opretter en ordre i webshoppen, bekræfter du samtidig, at vi må opbevare ovennævnte oplysninger.

Du har altid mulighed for at se de oplysninger kulinarisksydfyn.dk har registreret om Dig ved at logge ind på din kontoside.

Vi opbevarer dine medlems/kunde-/ordreoplysninger i indeværende regnskabsår + 5 år p.gr.a regnskabsmæssige lovkrav om dette.

Når du ikke længere er medlem og hvis du ønsker, at vi sletter dine oplysninger, skal du skrive til vores mail, som fremgår af hjemmesiden/webshoppen.