Kom til Vildtmiddag

I samarbejde med Øhavsmuseet, Fynske Fristelser og Fåborg Midtfyn kommune tilbyder Kulinarisk Sydfyn mad fra ny og gammel tid, samt en historisk aften i Valdemar Sejrs tegn på Magasingaarden i Fåborg!

 

Program:

 16.30 Historisk vin serveres udenfor i teltet.

16.45 Poul Baltzer Heide fra Øhavsmuseet byder velkommen og fortæller om Valdemar Sejrs liv og levned.

17.00 Kampgruppen POTUS angriber og fortæller våben og kampteknikker fra Valdemar Sejrs tid.

17.30 Vi indtager Magasingaarden og får serveret følgende menu med 6 gamle og 6 nye retter i festlig lag med Jens Nar!

 

 

Appetizer: Sortsild med æblekompot — stegte rødbedesild

 

Andeleverpostej med sennepskål ( hedder kål dengang, men er ruccola)

Andelever stegt med balsamico og brombær

 

Rimmet torsk og grønkål

Ovnbagt torsk på råmarineret grønkål, sellericreme og sprødt røget svinebryst

 

Fasan med frumentum (Form for risotto på kerner) og 4 slags løg

Bouillon af fasan med svampe, kastanjer samt krydderurtevandbakkelser med fasansouffle.

 

Skørost og appetitost med urter

Fynbo og Svenbo

 

Æggekage med brød, kanel og syltede hindbær

Chokolademadeiramousse i honningkage med appelsin-fennikelcreme

 

Menuen er lavet af Faaborgegnens Efterskole, Kulinarisk Sydfyn og Magasingården og serveres af Faaborg Midtfyn produktionsskoles køkkenlinje 

Pris for gode historier, dejlig mad og drikke, samt underholdning!

495 kr.

Hele herligheden foregår d. 22 November og billetter kan købes på Fynske Fristelsers hjemmeside.

pontus 1