Program til Kulinarisk Sydfyn

Lørdag den 23. juni

10.00  Fødevaremarkedet åbner
10.00 – 17.00  Fødevejen – vejen til føden
10.00– – 17.00  Møde forfatterne af bogen ”Smag til” – Christine Bille og Carsten Lunding
10.00 – 17.00  Besøg infostanden Økologisk Landsforening
10.00 – 17.00  Besøg infostanden Svendborg Biavlerforening
10.00 – 17.00  Se COOPs nye madpyramide
10.00 – 17.00  Syd dit eget salt v/Mariager Saltcenter
14.00  Smag ostene fra Nordisk Ostefestival

Krøyers Have – især for børn
10.30 – 16.00  Naturama – hvor meget kan der være i en havtaske?
11.00, 13.00 og 15.00 Fortællerværkstedet med madhistorier – Grøntsagseksperimentarium v/Sundhedsplejerskerne

Programmet gentages for søndag – med undtagelse af ”smag ostene….”

 

[AFG_gallery id=’3′]