Restaurationernes dag

Vanen tro inviterer vi og restaurationerne i Svendborg og omegn, til Restaurationernes Dag.
I år er det d. 27/2 fra kl. 11-15.

Forrige år deltog 12 af områdets spisesteder og vi havde helt præcist 623 gæster som smagte og vurderede deltagernes suppe!
Sidste år deltog kun 10 af områdets spisesteder, men vi havde endnu flere suppekyndige med, nemlig 834 dommmere!
Kommer du med i år og giver din stemme med i puljen?

Vi håber at vi kan hjælpe med at spærre øjnene op for vores Ø’s fantastiske kulinariske muligheder, med denne lille konkurrence, som DU er dommer i! Kom med til den hyggelige og sjove dag!

Det er selvfølgelig gratis for alle at komme ind i varmen og smage på alle spisestedernes formåen ud i suppekogningens mysterier. Din stemme er med til at afgøre hvilken restaurant der i år går hjem med den 8kg tunge suppesten. De sidste 2 år har Valdemar Slot vundet prisen, vi glæder os til at se om de løber af med prisen igen i år eller om de bliver væltet af pinden!

Præmien tager udgangspunkt i eventyret om Suppestenen, hvor en fattig tigger kogte suppe på en sten, men bad borgerne om at medbringe ingredienser til at gøre suppen lidt mere perfekt og derved med lidt snyd fik sat smag på suppen, der er dog ingen tvivl om, at de supper i kommer til at smage her, ikke er kogt på sten og ikke kræver at i selv kommer med ekstra smagsingredienser.

Dr. Hook har også skrevet sangen om The Wonderful Soupstone, dedikeret til alle verdens hårdtarbejdende mødre og mon ikke vi kommer til at høre den henover dagen.

Billeder fra dagen kan ses på hjemmesiden www.kulinarisksydfyn.dk under galleri.

Følgende restauranter er indtil videre med, hvem hepper du på?

Hotel Christiansminde
Stella Maris
Pichardts
Madtapperiet
Vintapperiet
Valdemars Slot
Claus Holms Køkkenværksted
Vester Skerninge Kro
Hotel Svendborg
Svendborgsund