Smag på fire retter med asparges lige dér, hvor de er høstet
Fredag d. 6. juni kl. 17.00-20.00 inviterer vi indenfor på Knabegaarden, hvor fire lokale restauratører byder på hver deres ret med asparges.
Der er også mulighed for at komme med ud i aspargesmarken, hvor Lars viser, hvordan der er blevet stukket asparges på gården gennem fire generationer.
MENU
Fruens Vilje: Grøn Gazpacho med fyld af grønne og hvide asparges - håndpillede rejer - persillepesto – brød
Steensgaard: Grønne asparges med Steensgaard Skinke og æggecreme
SOZE: Lun Spargelzeit Quiche med hvid asparges, Tange Sø ost og karamelliseret løg. Det serveres med en lille salat af rød mizuna og grøn asparges med kaffe-kombucha vinaigrette
Vejkanten Falsled: Brioche hotdog med dampede grønne asparges, estragoncreme, pak choi, citron og friske urter
Der kan købes lokal øl, vand og vin, og kl. 17.00 og 19.00 er der rundvisning i aspargesmarken.