Kultur-kulinariske byvandringer

Mikael Hansen fra Kulinarisk Sydfyn og Anita Lillevang fra Svendborg Museum inviterer på en kulinarisk og historisk byvandring gennem Svendborg.

På hvert af turens otte stop serverer Kulinarisk Sydfyn en smagsprøve, som Svendborg Museum krydrer med en fortælling fra Svendborgs farverige historie.

Menu

Torvet: Velkomst m. mousserende æblevin fra Skårupøre Vingård og kikærtefritter med krydderier fra MayMays

Møllergade 6: Sæsonens lokale grønt

Gåsetorvet: Sild og sej i tangpesto fra Havsmag, serveret med sprødt

Maritimt Center/Honnørkajen: Medister med puré af gule ærter

Frederiksø: Svendbo, Fynbo og rygeost

Ribers Gaard: Kaffepunch

Bagergade: Øl fra de lokale bryggerier og "Brøddisk" med fedt og lokale pølser

Borgerforeningen: Smørkage og Ratafia fra Aqua Vitae

Perfekt til familie- og firmaudflugter

Alle kan være med på de kultur-kulinariske byvandringer, der er en sjov og anderledes måde at opleve Svendborg på. 

Turene varer ca. 2 timer og byder både på underholdende historier og noget godt at spise. 

Prisen er 350 kr. pr. person ved minimum 15 deltagere.

Hør mere på kontakt@kulinarisksydfyn.dk eller telefon 60222782