Hvad er Kulinarisk Sydfyn?

Kulinarisk Sydfyn er foreningen bag det store Fødevaremarked, der holdes på havnen i Svendborg den sidste weekend i juni. Men vi er meget mere end dét.

I løbet af året arrangerer vi en lang række kulinariske oplevelser, der alle har til formål at synliggøre de sydfynske råvarer, fødevareproducenter og madhåndværkere.

Det er Jule-fødevaremarked i december og Suppens Dag i februar. Aspargesfrokost, strandsafari og kulinariske byvandringer i sommerhalvåret, vildtmiddage og svampeture i efteråret – og meget andet.

Frokost På Kajen

Fælles for alle aktiviteter er ønsket om en mere bæredygtig tankegang, hvor vi inspirerer til at bruge alt dét, området har at byde på – både i de professionelle køkkener og hjemme i privaten.

Ved at styrke de lokale råvarer, fødevareproducenter og madhåndværkere markedsfører vi desuden Sydfyn som en kulinarisk destination, der i den grad er værd at besøge.

En upolitisk forening

Gennem knap 25 år har Kulinarisk Sydfyn været en upolitisk forening, der hverken varetager enkelte branchers, foreningers eller virksomheders kommercielle eller politiske særinteresser. 

Vi er dybt afhængig af den store gruppe af frivillige hjælpere, som er med til at få det hele til at lykkedes.

Derudover har vi en meget kompetent bestyrelse, der mødes minimum 6 gange årligt.

Ny Asparges